Dominospel kan du köpa i de flesta butiker som säljer andra typer av brädspel och brickspel. Du kan hitta riktigt tjusiga dominospel som närmast kan skräddarsys efter dina önskemål. Du kan få välja färger, mönster och logotyper. Det kostar naturligtvis lite mer än ett klassiskt dominospel, men kan bli en riktigt fin present. Det finns också gott om butiker online som säljer dominospel. Spelen levereras vanligtvis i en träask. 

Det finns också dominospel för barn, där det istället för prickar är till exempel bilder på djur, bokstäver, fordon eller liknande, som ska matchas med samma symbol. Ett annat lite annorlunda och roligt dominospel är den variant som är fem gånger så stort som ett vanligt.
 
Domino online
 
Det är också möjligt att spela domino online. Än så länge har det kanske inte blivit något hit, men är du en äkta dominofantast kan du hitta en del engelskspråkiga sidor som erbjuder domino online. Reglerna är de samma och du spelar mot en dator istället för andra spelare. Det finns en del svenskspråkiga dominospel online, men dessa riktar sig till barn. Det är dock ett roligt och lärorikt sätt för mindre barn att lära sig matcha olika symboler med varandra.
 
Tävlingar i domino
 
Varje år hålls World Domino Open Tournament i Las Vegas, USA. Här tävlar spelare från hela världen och första priset är på flera tiotusentals dollar. Det är dock mest amerikanska spelare och i 2008 deltog över 100 stycken. Tävlingen pågår över en helg och är mycket seriös. En annan tävling i dominospel är US Open Domino Championship, som hålls i Mesquite i Nevada. Den första upplagan av dominotävlingen hölls 2008 och organiseras av USITA. Hollywood Domino Tournament tog också plats i 2008, där intäkterna gick till välgörenhet. Här deltog många kändisar, som Rumer Willis, Ashton Kutcher, Demi Moore, Salma Hayek, Kate Hudson, Charlize Theron och Penélope Cruz.