Det har satts ett antal rekord i domino och ännu fler rekordförsök har gjorts. Den 17 november varje år firas internationella Domino-dagen i Nederländerna. Dagen har firats sedan 1980-talet och huvudattraktionen under festligheterna är då man ställer upp dominobrickor i konstfulla uppställningar för att sedan tippa dem.

Världsrekordet i tippade dominobrickor ligger på 4 345 027 dominobrickor och sattes i Nederländerna i februari 2009. Uppställningen tog hela två månader att göra och rekordet tv-sändes i en två timmar lång show. I Portugal har man också försökt sig på rekord i mänskligt domino i 2009. En skola prövade med hjälp av 224 personer och lika många madrasser slå det tidigare rekordet på 100 tippande personer.
 
Tysken Matthias Aisch lyckades i december 2003 att stapla 726 dominobrickor ovanpå varandra i en enda hög stapel. Stapeln lyckades stå kvar under en hel timme. Den äldsta tävlande dominospelaren är Alf Hill, född 1908. Han tävlar för Jolly Carter pub team och har varit professionellt aktiv i över 25 år.
 
Andra rekord som kan nämnas är den längsta dominospiralen på 200 meter, den minsta dominobrickan som bara är 7 millimeter och den största som är närmare 5 meter lång.